Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دمنوش‌های پاییزی زنجبیل و رزماری مناسب با شرایط آب و هوایی این فصل هستند و خواص زیادی نیز دارند که در ادامه به خواص آن‌ها و طرز تهیه هریک اشاره می‌شود.

دمنوش زنجبیل
برای تهیه دمنوش زنجبیل مواد زیر لازم است:

آب داغ -یک لیوان
عسل-۲۵ گرم
آب لیموترش – یک قاشق چای خوری
زنجبیل آسیاب شده - نصف قاشق چای خوری
دارچین – ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ قاشق چای خوری

زنجبیل و دارچین را در یک لیوان آب جوش بریزید و هم بزنید. آب لیمو ترش و عسل را نیز اضافه کنید. اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه بماند.

نکته: اگر فشار خون تان بالاست قبل از مصرف زنجبیل با پزشک مشورت کنید و در مصرف آن زیاده روی نکنید.

دمنوش رزماری
برای تهیه دمنوش رزماری مواد زیر نیاز است:

برگ خشک رزماری
یک قاشق غذاخوری
آب داغ -یک لیوان

برگ‌های رزماری را در آب داغ بریزید و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید. سپس زیر شعله را خاموش کنید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه بماند. دمنوش را صاف کنید و روزانه دو تا سه فنجان از آن بنوشید.

خواص رزماری
رزماری حاوی میزان قابل توجهی ویتامین C است. این ویتامین در گل‌ها و برگ‌های آن وجود دارد. این دمنوش در صورت ابتلا به پرفشاری خون، صرع یا گاستریت (ورم معده) توصیه نمی‌شود.

منبع : زندگی آنلاین

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت دانستنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۸۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد

علی مرجوی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده محصولات پروبیوتیک و آنزیم، درباره آخرین فناوری و جدیدترین خط تولیدی که در این شرکت راه‌اندازی شده است، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: به‌کارگیری فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم «مالتوژنیک آمیلاز» یا آنزیم مخصوص آرد و نان، جدیدترین خط تولیدی افتتاح شده در این شرکت است.

مرجوی ادامه داد: بومی‌سازی فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان، از صفر تاصد توسط متخصصان داخلی انجام شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: پروژه مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان یک فرآیند زمان‌بر و ادامه‌دار محسوب می‌شود که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده است.

کاربرد آنزیم‌های «مالتوژنیک آمیلاز»

این فناور حوزه تولید آنزیم و محصولات پروبیوتیک با اشاره به کاربرد آنزیم‌های مالتوژنیک آمیلاز گفت: این آنزیم‌ها بیشتر درصنعت آرد و نان، کاربرد دارند، اما به صورت محدود در صنایع غذایی دیگر نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. از سویه‌ها به‌عنوان یک بهبود‌دهنده برای افزایش کیفیت آرد، استفاده می‌شود. 

مرجوی درخصوص انحصاری‌بودن خط تولید آنزیم این شرکت در کشور توضیح داد: درحال حاضر تولید صفر تا صد داخلی بدون مونتاژ آنزیم در انحصار این شرکت در ایران است. 

این فناور تولیدکننده آنزیم و محصولات پروبیوتیک در ادامه به فناوری مهندسی سویه و توسعه آن در صنایع غذایی کشور اشاره کرد و گفت: توسعه خط تولید فناوری مهندسی سویه، تقریبا مبحث جدیدی در صنعت کشور است که شرکت‌های معدودی به آن ورود کرده‌اند یا قصد ورود به آن را دارند. اما در حال حاضر، تنها شرکت تولیدکننده آنزیم‌های فرآوری‌شده با مهندسی سویه، همین مجموعه است.

مرجوی به نحوه اجرا شدن فرآیند مهندسی سویه اشاره کرد و ادامه داد: در این فرآیند، سویه به‌صورت مصنوعی در آزمایشگاه توسط فناوران ایجاد می‌شود. به‌طورکلی، استفاده از فرآیند‌های بیولوژیکی در صنعت و تکنولوژی را «مهندسی سویه»، می‌گویند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره تجاری‌سازی این محصول توضیح داد: تا قبل از تولید این بهبوددهنده‌های آنزیمی، اکثر شرکت‌های تولیدکننده آرد از بهبود‌دهنده‌های وارداتی استفاده می‌کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نان توت فرنگی یک نان خوش عطر و طعم و ساده
  • (ویدیو) طرز تهیه نان پیده ترکی، یک نان خوشمزه برای صبحانه
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • طرز تهیه خورشت کنگر مخصوص مرحله به مرحله
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • گیاهان مفید برای رشد و تقویت مو‌های نازک
  • تمام خواص و مضرات ادویه کاری + طرز تهیه و ارزش غذایی
  • مصرف این سه نوع چای چهره‌تان را ۲۰ سال جوان می‌کند
  • (ویدئو) اگر زنجبیل را بکاریم چه می‌شود
  • اگر زنجبیل را بکاریم چه می شود (فیلم)