Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-07@21:00:17 GMT

بهترین روش برای جلوگیری از شوره سر

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۸۶۷۷۷

بهترین روش برای جلوگیری از شوره سر

با استفاده از یک روش خانگی ارزان و کارآمد شوره سرتان را از بین ببرید و موهای پر پشت داشته باشید.

به گزارش مشرق، امروزه تقریبا اکثر افراد جامعه از شوره موهای خود گله دارند و این معضل برایشان تبدیل به یک کابوس شد است، اما اگر تاکنون شامپوهای خریداری شده جهت کاهش یا رفع شورهای سر برایتان بی نتیجه بوده اند پیشنهاد ما به شما این است که در شامپوی خود مقدار کمی نمک بریزید تا شاهد از بین رفتن شوره سر و پر پشت شدن موهایتان باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

بهترین روغن افزایش رشد مو نقش ویتامین ها در ریزش مو


تاثیر رزماری در کاهش شوره سر

یکی دیگر از تضمین کننده‌ترین روش‌های موثر برای کاهش شوره سر استفاده از روغن رزماری است. در واقع رزماری یک گیاه پرخاصیت برای رشد و تقویت موهای سر، جلوگیری از سفیدی ریشه مو، کاهش خشکی پوست و پر پشت شدن موهاست؛ چرا که مالیدن روغن رزماری به ریشه موها باعث تحریک جریان گردش خون در نواحی سر و در نهایت افزایش ریشه موهای سر می‌شود.

۲ الی ۴ قاشق روغن رزماری، ۲ قاشق سوپ خوری روغن‌هایی مانند روغن نارگیل، زیتون، بادام و ... را با هم ترکیب کرده به مدت ۱۰ دقیقه روی پوست سر خود بمالید و یک حوله دور موهایتان ببندید، چرا که محیط گرم باعث جذب بیشتر مواد مغذی می‌شود. پس از ۳۰ دقیقه موهایتان را آبکشی کنید تا شاهد کاهش شوره‌های سر و تقویت ریشه موهای خود باشید.

۱۵ قطره روغن رزماری یا ۱۰ الی ۱۵ عدد برگ رزماری را با یک فنجان آب به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید و بعد از حمام محلول به دست آمده را به موهای مرطوب خود اسپری کرده و بگذارید موهایتان خشک شود.

افراد مبتلا به فشار خون بالا و بانوان باردار به هیچ عنوان نباید از روغن رزماری استفاده کنید.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: مشرق

کلیدواژه: هواپیمای اوکراینی سردار سلیمانی سلامت پوست و مو شوره سر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۶۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت مدیریت مگس میوه در باغات مرکبات و سیاه ریشه

فرید بیگی سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به افزایش جمعیت و شکار مگس میوه مدیترانه‌ای در ایستگاه‌های ردیابی باغات سیاه ریشه و مرکبات به لزوم مدیریت این آفت در باغات مرکبات و سیاه ریشه تاکید کرد.

او افزود: برداشت سریع تمامی میوه‌های رسیده باقیمانده روی درخت بخصوص نارنج و پرتقال والنسیا موجود در باغات، خانه سراها، فضای سبز شهری و روستایی، مجتمع‌های تفریحی ساحلی و برداشت بموقع تمامی میوه‌های رسیده فصل بهار شامل ارقام هسته دار مانند هلو، شلیل، آلو، آلوچه، ازگیل ژاپنی برای جلوگیری از گسترش آلودگی به ارقام متوسط و دیررس هسته دار و دانه دار از روش‌های مهم مدیریت و مبارزه با این آفت است.

بیگی رعایت بهداشت کف باغ مانند حذف و از بین بردن علف‌های هرز داخل و حاشیه باغات، جمع آوری و دفن هرگونه میوه ریخته شده پای درختان در عمق ۵۰ سانتیمتری خاک برای کاهش آلودگی، نصب تله‌های جلب کننده حاوی مایع سراتراپ، سراتینکس و سراتل به تعداد ۲۰ الی ۳۰ عدد تله در هر هکتار در مرحله اول در باغات سیاه ریشه یا باغات مختلط مرکبات و سیاه ریشه بویژه در باغات دارای سابقه آلودگی با هماهنگی و مشاوره با کارشناسان حفظ نباتات و کلینیک‌های گیاهپزشکی جهت از بین بردن جمعیت اول فصل آفت مگس مدیترانه‌ای و انجام طعمه پاشی با استفاده از پروتئین هیدرولیزات و حشره کش مالاتیون بصورت طعمه مسموم با قطرات درشت روی تنه و شاخ و برگ و علف‌های هرز زیر درختان بر اساس دستورالعمل و با مشاوره از کارشناسان حفظ نباتات و کلینیک‌های گیاهپزشکی در صورت مشاهده شکار روزانه ۲ الی ۳ عدد مگس در روز در یک تله نصب شده را از دیگر روش‌های مدیریت و کنترل و مبارزه با آفت مگس میوه مدیترانه‌ای برشمرد.

او به باغداران و بهره برداران توصیه کرد برای کسب اطلاعات و راهنمایی‌های بیشتر به کارشناسان حفظ نباتات مستقر در مراکز جهاد کشاورزی شهرستان‌ها و کلینیک‌های گیاهپزشکی مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • زلف بر دیوار | بازار داغ گیس فروشی
  • بهترین روش های صافی و احیای مو در سال 2024
  • بهترین کلینیک‌ های لیزر موهای زائد آقایان در تهران
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • ضرورت مدیریت مگس میوه در باغات مرکبات و سیاه ریشه
  • بهترین روش برای جلوگیری از آلزایمر (فیلم)
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن | بهترین زمان پیاده روی چه زمانی است؟
  • فیلم| سخنرانی باورنکردنی یک دانشجوی آمریکایی درمورد ایران/ایران مثل رگ‌های بدن در کل دنیا ریشه دوانده
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان