Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از fantasyh، رسانه معنوی متعلق به رزماری براون ادعا می‌کند که وی از تماس با روح موسیقی دانان مشهور مانند لودویگ بتهوون، باخ، فرانتس لیست، شوپن و دیگران سونات بنویسد! رزماری براون ادعا می‌کند که اولین تماس خود را با دنیای نوازندگان مرده در هفت سالگی آغاز کرد، هنگامی که یک روح با مو‌های بلند سفید و کت و شلوار مشکی در برابر او ظاهر شد و گفت که آهنگساز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرانتس لزت رزماری تنها عضوی از خانواده اش نبود که از این نوع استعداد ارتباطی برخوردار بود، به گفته وی بسیاری از اعضای خانواده اش مانند والدین و اجدادش این توانایی را داشتند. او ادعا می‌کرد که در جوانی دارای این توانایی‌های ماوراء طبیعی بوده و حتی جزئیات رویداد‌ها را قبل از تولد به والدینش گفته و وقتی از او پرسیده شد که چگونه اینها را می‌داند؟ او پاسخ داد که دیگران به او چنین گفته اند!

آثار تولید شده فرانتس لزت رزماری

پس از جنگ جهانی دوم، وی پیانویی را خرید و حدود ۳ سال مشغول به تدریس موسیقی بود. در سال ۱۹۶۴، برقراری ارتباط با لیست از سر گرفته شد. آثار تولید شده موسیقی او شامل ۴۰ صفحه از یک سونات توسط شوبرت و شوپن، ۱۲ آهنگ از شوبرت و دو سونات از سمفونی‌های دهم و یازدهم بتهوون است.

رزماری ادعا می‌کند که هر نوازنده روش خاص خود را برای گفتن نت‌ها دارد، به عنوان مثال شوپن نت‌ها را می‌گوید و از او می‌خواهد کلید‌های درست را فشار دهد. در حالی که بتهوون و باخ ترجیح می‌دادند نت‌ها را مستقیما به او پیشنهاد دهند. رزماری براون از این روش خوشش نمی‌آمد، زیرا چیزی از موسیقی و نواختن بلد نبود. جالب اینجا است که همه این نوازندگان با او به زبان انگلیسی صحبت می‌کردند.

برخی ارزش آثار موسیقی را زیر سوال بردند در حالی که دیگران آن‌ها را به عنوان یک ارزش هنری بالا مورد احترام قرار می‌دهند. البته آثار تولید شده موسیقیدانان لزوماً به این معنا نیست که در نتیجه تماس با روح بزرگان بوده است. به احتمال زیاد رزماری براون برخلاف اخبار آموزش موسیقی پیشرفته‌ای را پشت سر گذاشته است، اما به قول پزشک خانوادگی، او همه اطلاعاتی را که در اواخر زندگی اش آموخته بود، در اثر فراموشی از یاد برد.

بیشتر بخوانید

نوازندگی هنرمند عراقی با جارو دستی!+فیلم

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: موسیقی پاپ نوازندگان اروپایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۹۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلفیق آگاهانه بازیگری و موسیقی در آثار نمایشی

شهریار صیقلانی بازیگر آثاری همچون بانویی از اسلو و سریال احضار و چند اثر نمایشی دیگر از حضور چهره‌های شناخته شده در تولیدات تصویری می‌گوید. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم؛ شهریار صیقلانی که پس از حضور موفق بانویی از اسلو که در تالار حافظ به روی صحنه رفت تجربیات مشابهی را در این ژانر داشته است علاوه بر بازیگری  آثاری همچون «عاشقانه»، «تکراری»، «آتش پنهان» و «معما» را در کارنامه خود دارد و در اثر «منو بشناس» در کنار 39 خواننده دیگر کشور حضور داشت در گفت‌وگو با تسنیم درباره وضعیت کنونی چهره ها و کیفیت آثار گفت: بازیگرانی که دستی بر موسیقی هم دارند در حال حاضر به جای اینکه یک کاراکتر جدیدی از تفکر و احساس خودشان را منتشر کنند، پیرو کارهایی که در جامعه موفق بوده می‌شوند و طبیعتا همه آهنگ‌ها به همین دلیل شبیه هم می‌شود. در نتیجه در موزیک پاپ این اتفاق می‌افتد که ما به جای اینکه صداها و حرف‌های جدید و موسیقی و تنظیم و سبک‌های مختص به کاراکتر هر آرتیستی را بشنویم، همه سعی می‌کند قطعاتی شبیه به قطعه‌ای که مورد توجه مخاطبان قرار گرفته است، بسازند و به کاراکتر خواننده و ایجاد یک اثر جدید توجهی نمی‌شود.

وی ادامه داد: متاسفانه استانداردهای لازم  رعایت نمی‌شود و همانطور که می‌بینیم صداها در استودیوها به واسطه نرم‌افزارها دستکاری می‌شود و برخی از خواننده‌ها در اجراهای زنده توانایی این را ندارند که قطعات خودشان را بخوانند. متاسفانه این روزها موسیقی در حال رفتن به سمت مصرف‌گرایی است تا به سمت ماندگاری و این اتفاق بسیار بدی است.

صیقلانی درباره حضور خواننده‌ها در جایگاه بازیگر در آثار نمایشی بیان کرد: اگر خواننده بازیگر بتواند هر دو مسئولیت خود را به خوبی انجام دهد، یعنی در بازیگری هم درخشان باشد، اتفاق خیلی خوبی است و نه تنها به سابقه خوانندگی‌اش لطمه نمی‌زند، بلکه باعث پیشرفت و درخشش بیشتر او هم می‌شود. به عنوان نمونه‌های موفق این موضوع در سال گذشته می‌توان به کامران جهانبانی و سینا ساعی اشاره کرد.

وی در پایان درباره فعالیت‌های اخیرش اظهار کرد: چند پیشنهاد بازیگری در تئاتر را در حال بررسی دارم  و برای یک اثر نمایش خانگی در حال ساخت تیتراژ هستیم .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی دفتر موسیقی برای همکاری با فضای دانشگاهی کشور
  • تلفیق آگاهانه بازیگری و موسیقی در آثار نمایشی
  • واکنش جالب معلم عربی محمد بحرانی به خاطره ای که تعریف کرد | ویدئو
  • ادعای جالب رضا عنایتی: مثل من پیدا نمی‌شود!
  • آغاز داوری آثار جشنواره قصه‌گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ»
  • تنظیم متفاوت از یک قطعه موسیقی نواحی ایران
  • ادعای شورای امنیت اسرائیل درباره یحیی السنوار
  • «روایت اول» از ردیف یک موسیقی‌دان مهم منتشر شد/خواندن یک قصه جالب
  • ادعای شورای امنیت داخلی اسرائیل درباره یحیی السنوار
  • شعر میرنوروز آمیخته با مضامین قرآنی است