Web Analytics Made Easy - Statcounter

کتاب «ویلا اربل» اثری نوشته «رزماری سالیوان» است که نخستین بار در سال 2006 منتشر شد.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، کتاب «ویلا اِربِل: جنگ جهانی دوم، فرار و خانه‌ای در فرانسه» روایتی واقعی از جنگ جهانی دوم است که نشان می‌دهد چطور کمیته‌ی نجات اضطراری به برخی از مهم‌ترین روشنفکران و هنرمندان اروپا کمک کرد از نازی‌ها بگریزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پاریس در سال 1940: «آندره برتون»، «ماکس ارنست»، «مارک شاگال»، «کانسوئلو سنت اگزوپری» و بسیاری از نخبگان فرهنگی دیگر به عنوان دشمنان «رایش سوم» معرفی شدند و زندگی روزمره ی خود را با هراس از دستگیری، تبعید و مرگ گذراندند. تنها پناهگاه آن ها، «ویلا اربل» بود، عمارتی در حومه ی شهر «مارسی» که در آن، گروهی از جوانان برای زنده ماندن در تلاش و تقلا هستند. «رزماری سالیوان» در این کتاب، به این ماجرای پرتعلیق، دراماتیک و جذاب می پردازد و زنان و مردان شجاعی را به مخاطبین معرفی می کند که همه ی امکانات موجود را به کار می گیرند تا با تهدید دولت «نازی» و «ویشی» مقابله کنند. «رزماری» مخاطبین را به درون این عمارت می برد تا جهان های شخصی و روابط جذاب ساکنین «ویلا اربل» را آشکار سازد.

این کتاب از ۶۵ فصل «راه فرار»، «عکس»، «مهمانی شام»، «وارث»، «کارمند جوان در اداره‌ی پلیس»، «شبی در آپارتمان الکساندر ورث»، «شورش‌های پاریس»، «روی ابرها»، «کنگره و قضیه‌ی ویکتور سرژ»، «دوستان ابدی»، «نمایشگاه پاریس»، «پیکاسو و آخرین تمرین»، «هنر منحط»، «آنشلوس یا پیوست اتریش»، «ارباب‌رجوع‌های ورین فرای»، «شهر سایه‌ها»، «واقعیتِ موجود»، «مگر من نگهبان برادرم هستم؟»، «محتاج خوش‌گذرانی»، «احضار»، «جنگ تصنعی»، «شرم»، «کابوس یک نفر»، «طنز سیاه»، «عقب‌نشینی: عملیات دینامو»، «سقوط پاریس»، «ترس»، «تسلیم»، «کارت‌پستال‌هایی از منطقه‌ی آزاد»، «بچه را نجات بده»، «مارسی I»، «دور هم جمع می‌شوند»، «مارسی II»، «آمریکاییِ ساکت»، «اورسولا یعنی انگلستان؛ هاینریش یعنی فرانسه»، «خانواده‌ی فیتکو»، «روابط.»، «قاتل»، «کارکنان جدید CAS»، «ویلا اِربِل»، «بعدازظهرهای یکشنبه: شورش»، «اسپِرویزا»، «مارسی III»، «فرمانده»، «اعتراض می‌کنیم و تمام حقوقمان را محفوظ نگه می‌داریم»، «ماه‌عسل»، «گزارش پلیس»، «فریزر»، «بخش ویزا: وزارت امورخارجه»، «انتظار در ویلا»، «کشیدن گره‌ی طناب دار»، «هنردوست»، «بلوار گاریبالدی»، «دستگیر شد»، «قلب سیاهم»، «مناطق گرمسیری غم‌انگیز»، «آرام گرفتن»، «آخر بازی»، «محفظه‌ی برداشت فشار»، «ویلای خالی»، «مقاومت» و … تشکیل شده است.

بخش‌هایی از کتاب:

جنگ ها به آرامی و رفته رفته شکل می گیرند؛ معمولا چند سال قبل از تاریخی که کتاب های تاریخ به عنوان شروعشان ثبت می کنند.

هنرمندان «ویلا اربل» چه کسانی بودند و چطور در این تار در هم تنیده ی مهلک گرفتار شده بودند؟ چطور متوجه نشدند جنگی در راه است و به موقع فرار نکردند؟ باور نداشتند ممکن است جنگ بشود یا خیال می کردند اگر جنگ بشود، فقط دیگران را تحت تأثیر قرار می دهد؟ دیگرانی که اسم و عینیت نداشتند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فرهنگ و هنر جنگ جهانی جنگ جهانی دوم نخبگان زندگی روزمره مرگ زنان مردان دولت جهان جنگ زنان زندگی روزمره فرانسه فرهنگ و هنر معرفی کتاب نخبگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۴۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترس از مدیران، دلیل بی‌میلی اونای امری به نشستن روی نیمکت بایرن مونیخ

سیستم کاری اونای امری به طور کامل با سیاست‌های بایرن مونیخ در تضاد است

طرفداری - اتلتیک | اونای امری که به تازگی قراردادش با استون ویلا را تا ۲۰۲۷ تمدید کرده، تا چند هفته پیش یکی از گزینه‌های بایرن مونیخ برای در دست گرفتن هدایت این تیم به شمار می‌رفت، با این حال علاقه باواریایی‌ها هیچ‌گاه رنگ واقعیت به خود نگرفت و امری نیز قرارداد جدیدی با ویلا امضا کرد.

اونای امری، جدی‌ترین گزینه هدایت بایرن مونیخ؛ افزایش تردیدها در مورد روبرتو دزربی امری علاقه چندانی به بایرن مونیخ نداشت

هرچند سران بایرن مونیخ تماس‌های اولیه را با اونای امری برقرار کرده بودند، اما سرمربی اسپانیایی علاقه‌ای به نشستن روی نیمکت آلیانتس آرنا نداشت و حتی در صورت جدی‌تر شدن روند مذاکرات نیز بعید بود که پیشنهاد بایرن مونیخ را بپذیرد. اما چه عواملی باعث دورشدن امری از بایرن مونیخ شدند؟

اونای امری نیز به مانند سایر مربیان اسپانیایی علاقه دارد که از قدرت تمام و کمال و اختیارات فراوان برخوردار باشد، همچنین تعداد مربیان و اعضای روی نیمکت نیز توسط خود او تعیین شوند. هر دو موضوع مطرح‌شده، در باشگاهی مانند بایرن مونیخ بی‌معنی است و سرمربی این تیم باید به طور کامل تسلیم خواسته‌ها و تصمیمات مدیران باشد. 

اونای امری، سرمربی یا شغل «همه‌کاره» در استون ویلا؟

دیگر عاملی که امری را به سرمربی‌گری در بایرن مونیخ بی‌میل کرد، اظهارنظر بیش از حد مدیران این باشگاه در رسانه‌ها بود. از نظر امری، سران بایرن مونیخ از اینکه مسائل درون خانوادگی را با رسانه‌ها به اشتراک بگذارند و در ملا عام از سرمربی تیمشان انتقاد کنند، هیچ ترسی نداشته و در عوض به آن عادت هم دارند!

تعجب بایرن مونیخ از اولی هونس؛ چرا در این مقطع حساس آن حرف‌ها را به توخل زدی؟

از دست ندهید ????????????????????????

رضا عنایتی: دیگر مهاجمی مثل من پیدا نمی‌شود واکنش به گل شهاب زاهدی: پله هم نمی‌توانست این گل را بزند! سرمربی اینتر: طارمی بازیکن بزرگی است و از داشتنش خوشحالیم اضافه شدن کارلو آنچلوتی به حلقه شادی بازیکنان رئال مادرید / فیلم

دیگر خبرها

  • روایتی متفاوت از مصطفی رحماندوست درباره ننه سرما + فیلم
  • موتور چلسی در انتهای فصل روشن شد/ شکست استون ویلا به نفع تاتنهام+ فیلم
  • باخت بدموقع ویلا، معادله سهمیه را پیچیده کرد!‏
  • شناسایی و دستگیری رباینده دختر ۱۶ ساله/ عاملان درگیری محله فلاح در چنگال پلیس
  • تمرین روس ها برای رژه روز پیروزی در میدان سرخ | ویدئو
  • ترس از مدیران، دلیل بی‌میلی اونای امری به نشستن روی نیمکت بایرن مونیخ
  • روایتی از سرگذشت عماد مغنیه + فیلم
  • با رویای ریلی هیتلر آشنا شوید؛ قطار عجیب نازی ها که هیچگاه ساخته نشد!+ فیلم
  • روایتی از سرگذشت سید عباس موسوی + فیلم
  • (ویدئو) صحنه عجیب خوردن خرچنگ با چنگال خود خرچنگ توسط دختر چینی!